Єдина Країна! Единая Страна!
П`ятниця, 19.04.2024, 12:32 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
 
Головна Реєстрація RSS Решетилівська ЗОШ І ступеня
Рада вітати Вас на сторінках свого сайту. Сподіваюсь, що розміщена інформація допоможе Вам у навчанні та вихованні маленьких українців. Свої коментарі та побажання щодо роботи сайту прошу залишати у гостьовій книзі.



Головна » 2015 » Січень » 30 » Участьу міжнародних проектах eTwinning Plus
18:46
Участьу міжнародних проектах eTwinning Plus

Цього року Решетилівська ЗОШ І ступеня приєдналася до європейської освітньої мережі eTwinning. Вчителі та учні зареєстровані в мережі eTwinning отримують можливість реалізації спільних проектівз іншими європейськими школами. 


Учні 1-А класу стали одними з найменших  учасників  від України.  Наразі діти беруть участь у  4 проектах програми: "Let's be friends"  ("Давайте дружити"), одним із засновників якого стала класний керівник класу Григоренко Юлія Борисівна ;  а також долучилися до міжнародних проектів – «Are Olympic Games the symbol of the world ?» (Чи є Олімпійські ігри символом світу?) , «Developing creativity in after - school activities in primary classes» (Розвиток творчості в позаурочний час у початковій школі), «European Sweet Tooth» (Європейські ласунчики).
Учні вже закінчили перший етап реалізації проектів: підготували коротке відео-знайомство та отримали відео від учнів з інших країн. Зокрема учасниками проекту стали школярі з Грузії, Литви, Латвії, Румунії.
Перед Новим роком учні класу, з допомогою батьків,  виготовили і надіслали листівки для своїх друзів у проекті "Let's be friends"  до Румінії та Литви. 


А вже у новому році діждалися відповіді від своїх друзів з-за кордону: вітальні листівки надіслали діти з Румунії та Литви, а також отримали листи від друзів з київської школи №48.  Дуже цікаво було дітям побачити власні листівки на фото у руках румунських дітей, адже кожен зміг побачити свого закордонного друга по листуванню.

 Дитячій радості  не було меж, то ж всі з нетерпінням чекають наступних етапів проекту!

 

Переглядів: 841 | Додав: Julia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
продвижение сайта бесплатно
Своими руками установка окон с нуля.