Єдина Країна! Единая Страна!
Четвер, 28.03.2024, 19:49 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
 
Головна Реєстрація RSS Решетилівська ЗОШ І ступеня
Рада вітати Вас на сторінках свого сайту. Сподіваюсь, що розміщена інформація допоможе Вам у навчанні та вихованні маленьких українців. Свої коментарі та побажання щодо роботи сайту прошу залишати у гостьовій книзі.



Головна » 2015 » Липень » 4 » «Ми будуємо спільноту відповідального вчительства!».
18:57
«Ми будуємо спільноту відповідального вчительства!».

23-24 червня у м. Харкові відбулась Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів EdCamp Ukrainе. Девіз заходу: «Ми будуємо спільноту відповідального вчительства!».
    Історична довідка:
    EdCamp народився у Філадельфії (США) влітку 2010 року. Із того часу понад 550 заходів відбулося в 15 країнах світу, об'єднавши понад 25 000 учителів.
      Я теж мала за честь взяти участь у цьому освітньому заході. 
    Так як, виступаючих було дуже багато і виступи відбувалися одночасно у 10 локаціях, учаснику (не) конференції потрібно було обрати де саме він хоче знаходитися, яку інформацію отримати, до якого спілкування долучитися. Для здійснення свідомого вибору було організовано новий формат знайомства – Speed Geeking: всі учасники об’єднуються у невеликі групи, а експерти розташовуються по колу, на коротке анонсування доповіді кожний експерт має 3 хвилини. Учасники події групами за годинниковою стрілкою переходять від експерта до експерта, знайомляться з кожним, задають питання. Такий цікавий та не звичайний формат дозволив кожному ознайомитися з харизматичністю експерта (доповідача), зі змістом його доповіді. Всього за 2 дні відбулося біля 90 виступів середньою тривалістю біля однієї години. Поділитися власним педагогічним досвідом мали змогу не лише експерти, але й прості вчителі, що були запрошені в якості гостей. Я теж провела одну з вчительських паралелей на тему «Участь учнів початкових класів в міжнародних проектах».
    Величезне спасибі організаторам (натхненникам) ‪‎EdCamp‬ Олександру Елькіну та Марині Пащенко за чудову нагоду відвідати таку важливу подію для освітян! Участь у (не) конференції дала за можливість повчитися в досвідчених колег, поділитися власним, хоч і невеликим досвідом. А найбільше - я отримала прагнення вдосконалюватися!!! Я познайомилася з чудовими педагогами і прекрасними людьми! Я дуже щаслива, що стала частинкою величезної учительської родини! 

Переглядів: 794 | Додав: Julia | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 galso61  
0
Виступ Юлії був змістовним і корисним. Дякую!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
продвижение сайта бесплатно
Своими руками установка окон с нуля.