Єдина Країна! Единая Страна!
П`ятниця, 29.03.2024, 08:32 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
 
Головна Реєстрація RSS Решетилівська ЗОШ І ступеня
Рада вітати Вас на сторінках свого сайту. Сподіваюсь, що розміщена інформація допоможе Вам у навчанні та вихованні маленьких українців. Свої коментарі та побажання щодо роботи сайту прошу залишати у гостьовій книзі.



Головна » 2015 » Березень » 14 » «Міжнародні проекти eTwinning Plus – партнерство для навчання»
21:21
«Міжнародні проекти eTwinning Plus – партнерство для навчання»

 

12 березня на базі Решетилівської ЗОШ І ступеня Полтавської області відбувся педагогічний методичний  вернісаж, який дозволяє педагогам закладу представити перспективний педагогічний досвід, популяризувати результати своєї творчої діяльності та підвести підсумки професійного зростання в міжатестаційний період. В рамках заходу вчитель початкових класів та англійської мови Григоренко Юлія Борисівна, у виступі  «Міжнародні проекти eTwinning Plus – партнерство для навчання», познайомила колег із програмою eTwinning. Вона детально розповіла про саму програму, країни-учасниці, умови участі у проектах. Незважаючи на те, що вчитель є класоводом 1 класу, разом зі своїми учнями бере участь у п’яти проектах програми (   і є засновником одного з них – “Let’s be friends”. У проекті “Are Olympic Games the symbol of Peace in the world ?”вчитель здобула перемогу у одному з етапів – на найкращий логотип проекту.


Із роботою програми Юлія Борисівна знайомила також і вчителів іноземної мови на засіданні районної предметної комісії. Для учителів цей проект є гарною нагодою налагодити міжнародні стосунки, активізувати мотиваційні моменти уроку щодо зацікавленості учнів іноземними мовами.

 

Переглядів: 871 | Додав: Julia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
продвижение сайта бесплатно
Своими руками установка окон с нуля.