Єдина Країна! Единая Страна!
П`ятниця, 26.04.2024, 00:12 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
 
Головна Реєстрація RSS Решетилівська ЗОШ І ступеня
Рада вітати Вас на сторінках свого сайту. Сподіваюсь, що розміщена інформація допоможе Вам у навчанні та вихованні маленьких українців. Свої коментарі та побажання щодо роботи сайту прошу залишати у гостьовій книзі.



Головна » 2013 » Вересень » 11 » Участь у семінарі "Особливості навчання читання учнів молодшого шкільного віку".
22:00
Участь у семінарі "Особливості навчання читання учнів молодшого шкільного віку".

  Вивчення англійської мови наймолодшими школярами є найбільш актуальною темою для розмов у сучасному українському суспільстві. Для батьків є важливим, щоб їх дитина знала англійську якомога краще, а для вчителів це питання стоїть з іншого боку – як зробити навчальний процес ефективним і разом з тим максимально зацікавити дитину до вивчення іноземної мови.

Саме з метою підвищення ефективності процесу навчання іноземної мови , з метою запозичення досвіду колег, учителі  англійської мови Решетилівської ЗОШ І ступеня Григоренко Ю.Б., Ткаченко С.В., Дем’янець І.А., 10 вересня взяли участь у семінарі-практикумі у м. Києві на тему "Особливості навчання читання учнів молодшого шкільного віку". Семінар було організовано представництвом Пірсон Ед'юкейшн в Україні для вчителів англійської мови у молодших класах. Семінар проводив  Роб Дін, міжнародний консультант-методист видавництва Пірсон (Велика Британія). Роб Дін народився в Англії. Працював викладачем англійської мови та тренером курсів підготовки на складання сертифікату CELTA в Польщі, Малазії, Іспанії та Словенії. Протягом останніх 10 років  він відповідав за підвищення кваліфікації вчителів в приватних школах та був координатором  фахового курсу DELTA.

Вчителі англійської мови не тільки мали змогу поспілкуватися з носієм мови, запозичити елементи технологій навчання молодших школярів, а і самі побули і ролі учнів. Семінар був скоординований на проблеми навчання читання англійської мови.  Адже навчання читання викликає певні труднощі не тільки тому, що існує різниця між літерами англійської та рідної мови, а й тому, що учні знаходяться на початковому етапі читання рідною мовою. Особливою для початку читання є діяльність, пов’язана з оволодінням технікою читання, що, у свою чергу, співвідноситься з читанням вголос. Матеріалом для навчання читання в початковій школі слугують тексти різних жанрів — здебільшого автентичні за змістом розповіді, діалоги, казки, вірші, листи, повідомлення.

Під час семінару, крім позитивних емоцій та приємних вражень від спілкування з колегами,  вчителі отримали багато практичних  і цікавих ідей, які допоможуть вчителям молодших  класів ефективно розвивати мовні навички своїх учнів, зокрема уміння читати; а  учням брати активну участь у  навчальному процесі.

Переглядів: 819 | Додав: Julia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
продвижение сайта бесплатно
Своими руками установка окон с нуля.