Єдина Країна! Единая Страна!
Четвер, 18.04.2024, 11:34 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
 
Головна Реєстрація RSS Решетилівська ЗОШ І ступеня
Рада вітати Вас на сторінках свого сайту. Сподіваюсь, що розміщена інформація допоможе Вам у навчанні та вихованні маленьких українців. Свої коментарі та побажання щодо роботи сайту прошу залишати у гостьовій книзі.



Головна » 2015 » Грудень » 14 » Підсумки року eTwinning Plus 2015
21:36
Підсумки року eTwinning Plus 2015

11 грудня у Києві відбулися Підсумки року eTwinning Plus 2015 в Україні. Подія зібрала близько 200 найактивніших вчителів та директорів їхніх шкіл. Цього року в урочистій події взяли участь ітвіннери Решетилівської ЗОШ І ступеня Ю. Григоренко,  В.Коровіна та директор школи Л.Москаленко.

Урочиста частина конференції розпочалася з привітань заступника міністра освіти Павла Хобзея. Координатор  програми Валентина Веліченко ознайомила вчителів з цьогорічними результатами діяльності програми в Україні в цифрах та фактах. Керівник програми в Україні Сергій Теплов привітав присутніх з досягненнями eTwinning Plus в Україні в 2015 році, розповів про компетентності вчителя у ХХІ ст. та роль вчителя у формуванні сучасної освіти в Україні. У рамках заходу ітвіннери взяли участь у цікавих  воркшопах, на яких обговорювалися питання "Вчитель як менеджер освітнього процесу", "Правила успішної презентації", "Проблеми та їх вирішення," "Активні громадяни: для чого і як починати зміни з себе?". Найурочистішим моментом стало нагородження найактивніших шкіл України та 5 найкращих проектів року. Учителі Решетилівської  ЗОШ І ступеня повернулися додому з дипломами та нагородою в номінації «Найактивніша школа місяця».

Вчителі-переможці презентували свої проекти аудиторії, після чого всі учасники взяли участь у святковому фуршеті. В рамках нього ітвіннери поспілкувалися, обмінялися досвідом, поділилися досягненнями та надихнули один одного на нові звершення у 2016 році.

Переглядів: 805 | Додав: Julia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
продвижение сайта бесплатно
Своими руками установка окон с нуля.