Єдина Країна! Единая Страна!
Четвер, 28.03.2024, 15:30 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
 
Головна Реєстрація RSS Решетилівська ЗОШ І ступеня
Рада вітати Вас на сторінках свого сайту. Сподіваюсь, що розміщена інформація допоможе Вам у навчанні та вихованні маленьких українців. Свої коментарі та побажання щодо роботи сайту прошу залишати у гостьовій книзі.



Головна » 2016 » Лютий » 25 » Дискусійний клуб
22:31
Дискусійний клуб

25 лютого в рамках Всеукраїнського проекту  “ЄС: Вибір української молоді” я взяла участь у засіданні  дискусійного клубу у м.Полтава.

До участі у дискусії були запрошені спікери та представники студентської молоді. Зокрема спікерами були:  представники громадської «Молодіжна Альтернатива», благодійної  організації «Світло надії», департаменту молоді та спорту міста Полтава, підприємці, голова Ради підприємців м.Полтава, викладачі ВУЗів міста. Я була теж у ролі спікера, як представник програми eTwinning Plus .

Тема дискусії стосувалася « Запровадження європейських стандартів та цінностей в українській системі освіти: виклики та пріоритети». Жваве обговорення відбулося із студентською молоддю щодо питання мотивації навчання сучасної молоді, проблеми освіти та можливості здобуття освіти за кордоном. Більшість учасників дискусії переконані, що європейську освіту здобувати потрібно, але із здобутими знаннями повертатися до України, щоб зробити разом нашу країну європейською. Як представник програми eTwinning  Plus, я ознайомила членів клубу із можливостями, перевагами та перспективами, які дає програма для своїх учасників. 

Переглядів: 1183 | Додав: Julia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
продвижение сайта бесплатно
Своими руками установка окон с нуля.