Єдина Країна! Единая Страна!
Вівторок, 19.03.2024, 08:59 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
 
Головна Реєстрація RSS Решетилівська ЗОШ І ступеня
Рада вітати Вас на сторінках свого сайту. Сподіваюсь, що розміщена інформація допоможе Вам у навчанні та вихованні маленьких українців. Свої коментарі та побажання щодо роботи сайту прошу залишати у гостьовій книзі.



Головна » 2014 » Грудень » 20 » «Підсумки року eTwinning Plus в Україні 2014».
14:55
«Підсумки року eTwinning Plus в Україні 2014».

19 грудня, день Святого Миколая, приніс подарунки не лише дітям, але й вчителям з усіх куточків України, які  беруть участі у роботі програми eTwinning.  В цей день в Києві відбулися «Підсумки року eTwinning Plus в Україні 2014».

Я мала за  честь також бути серед учасників заходу, який зібрав найактивніших вчителів та директорів шкіл, що беруть участь у проектах eTwinning Plus, представників PSA в Україні та інших представників освітньої спільноти. На цю зустріч приїхали не просто вчителі, а гарні друзі, яких об’єднує спільне бачення  подальшого розвитку сучасної української освіти.


Перед  вчителями виступили представники PSA: керівник проекту Сергій Теплов, координатор проекту Валентина Веліченко та менеджер з організації заходів Олена Коваленко. У своєму виступі Сергій Теплов наголосив на тому, що програма eTwinning Plus – це не лише можливість підвищити мовні навички, а й не менш важлива нагода розвинути в собі навички командної взаємодії. Це стосується не лише учнів, а й вчителів, головне завдання яких – створити рівноправну атмосферу в групі, де діти мають стати повноправними членами, що відчувають відповідальність, приймають самостійні рішення та впливають на спільний результат.
Учасників заходу привітала представник Британськогї Ради в Україні Вікторія Іваніщева, яка подякувала вчителям, що вони приділяють програмі багато власного часу,  не бояться навчатися новому (не лише мову, але й навички ІКТ, проектного планування та ін.) та натхненно передають ці знання учням. Було приємним сюрпризом виступ Кріса Уільямса, амбасадора Британської ради, фахівця Міжнародної Школи Партнерства (Великобританія) на тему «Що робить партнерство між школами ефективним».


Далі найактивніші вчителі виступили перед колегами та поділилися досвідом реалізації проектів. У свою чергу представники PSA нагородили вчителів та директорів шкіл, чиї проекти були визнані найкращими в 2014 р. Вони також отримали дипломи та планшети для школи
Захід завершився неформальним спілкуванням вчителів, обміном досвідом та планами на майбутнє. 


 

 

Переглядів: 771 | Додав: Julia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
продвижение сайта бесплатно
Своими руками установка окон с нуля.