Єдина Країна! Единая Страна!
Субота, 20.04.2024, 04:49 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
 
Головна Реєстрація RSS Решетилівська ЗОШ І ступеня
Рада вітати Вас на сторінках свого сайту. Сподіваюсь, що розміщена інформація допоможе Вам у навчанні та вихованні маленьких українців. Свої коментарі та побажання щодо роботи сайту прошу залишати у гостьовій книзі.



Головна » 2014 » Січень » 8 » Засідання районної предметної комісії вчителів іноземної мови
15:02
Засідання районної предметної комісії вчителів іноземної мови
 
18 грудня на базі Решетилівської ЗОШ І ступеня відбулося засідання районної предметної комісії вчителів іноземної мови на тему «Здоров’язбережна компетентність сучасного вчителя іноземної мови». Перед початком роботи учасників засідання привітали та налаштували на плідну роботу маленькі ангелочки– учні 2 класу. Вони подарували вчителям паперових ангелів, як символ добра та надії. Заступник директора з НВР Деркач Л.В. розповіла гостям про школу, проблему над якою працює педагогічний колектив та провела міні-екскурсію кабінетами закладу. Про роботу творчої групи вчителів англійської мови розповіла керівник групи Григоренко Ю.Б., а практичний психолог Дем’янець І.А. підготувала для учасників засідання виступ на тему «Здоров’язбережна компетентність сучасного вчителя іноземної мови та адаптація учнів 2 класу до умов навчально-виховного процесу».
У практичному блоці, учасники семінару відвідали урок у 2-В класі на тему «Різдвяні подарунки»(вчитель Григоренко Ю.Б.) , дізналися про особливості позакласної роботи з англійської мови у закладі та переглянули інсценізацію казки "House in the wood” (вчитель Ткаченко С.В.). Методист РМК Глушко О.О. провела методичний блок засідання. Учасники заслухали виступи вчителів щодо календарного та поурочного планування уроків іноземної мови у ІІ семестрі 2013-2014 н.р.
Переглядів: 822 | Додав: Bunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
продвижение сайта бесплатно
Своими руками установка окон с нуля.