Єдина Країна! Единая Страна!
Четвер, 18.04.2024, 07:36 Ви увійшли як Гість | Група "Гости"
 
Головна Реєстрація RSS Решетилівська ЗОШ І ступеня
Рада вітати Вас на сторінках свого сайту. Сподіваюсь, що розміщена інформація допоможе Вам у навчанні та вихованні маленьких українців. Свої коментарі та побажання щодо роботи сайту прошу залишати у гостьовій книзі.



Головна » 2014 » Квітень » 4 » Тиждень англійської мови
22:01
Тиждень англійської мови

Іноземну мову вивчати зовсім нелегко, але це завдання можна полегшити, якщо зробити навчання цікавим, непередбачуваним та незвичайним.

З метою розширення і поглиблення  лінгвістичних знань, розвитку комунікативних  умінь і навичок в Решетилівській ЗОШ І ступеня з 17 по 21 березня проводився тиждень англійської мови.

Протягом даного тижня, на перервах, учні школи були зайняті цікавими та пізнавальними справами, адже всім хотілося показати якнайкращі знання англійської мови. Настрій передався і працівникам школи, які з радістю віталися англійською мовою, згадували раніше вивчене або вивчали і щось нове.

До проведення тижня учні старанно готувалися. Кожен  клас приготував газету на визначену тематику. Ці роботи прикрашали двері класних кімнат цілий тиждень. Для створення атмосфери, саме тижня іноземної мови, кабінети та кімнати  школи були підписані англійською мовою. Діти носили бейджики із символікою Великої Британії,  у холі школи була представлена виставка, яка розповідала про визначні місця Об’єднаного Королівства, а також виставка кращих зошитів. Перевірити та продемонструвати знання іноземної мови учні мали змогу під час написання олімпіади. На великих перервах, відповідно до плану тижня, діти мали змогу переглядати  мультфільми на англійській мові.

Сам тиждень проводився у формі інтерактивного квест – змагання між учнівськими колективами. Розпочався він з лінійки - відкриття, на якому учителі познайомили з планом проведення. Протягом 4 днів діти отримували різні завдання, за вчасне та правильне виконання яких,  вони одержували частини карти Великобританії. Наприкінці тижня кожен клас повинен був скласти кольорову карту цієї країни. Вранці на дверях класних кімнат було  розміщено вказівку, де потрібно взяти завдання на певний день. Діти мали знайти правильно кімнату, взяти конверт  із завданням у певного працівника школи  і  виконати його до кінця 5 уроку. Кожного ранку діти з нетерпінням чекали на завдання, які були пов’язані із матеріалом газет, із надписами на кімнатах школи, із розгадуванням кросвордів, ребусів та розфарбовуванням малюнків відповідно до інструкцій. Під кінець тижня всі класи склали свої карти Великобританії, що свідчить про виконання всіх поставлених задач і про те, що вивчення англійської мови може бути доступним та захоплюючим.

Переглядів: 1077 | Додав: Julia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
продвижение сайта бесплатно
Своими руками установка окон с нуля.